#politikaipuzzle #5

Kicsit unom és meglehetősen szégyellem, hogy ilyen témákkal kell foglalkozni, de ez van. Ez az advent már csak ilyen. Bayer Zsolt a saját műsorában mesélte el, hogy egy barátja bevallotta, azért járt rendszeresen Thaiföldre, hogy kisfiúkkal ,,enyeleghessen”. Az ügyben Szabó Tímea azonnal feljelentést is tett.

Miért dobhatta fel a Fidesz-alapító Bayer ezt a magaslabdát? Általában szeretem, ha minél több aspektust megvizsgálunk egy ügyben. Itt azonban mindössze két lehetőség van.

1. Bayer Zsolt oltári nagy baromságot csinált. A megzavarodott Fidesz rendszere omladozni kezdett, és ahogy ilyenkor lenni szokott,  a benne lévők pánikba esnek, elveszítik profi higgadtságukat és halmozni kezdik a hibákat. Egészen az összeomlásig…

2. Az egész egy trükk. Az érintett személy valójában az ellenzékben található, és Bayer célja éppen az volt, hogy az ügyre az újságírók és politikusok ráharapjanak. Hogy elterelődjön a figyelem az ,,Eresz-gate”-ről. Hogy elkezdje mindenki keresni, ki is a thaiföldi pedofil. Mert Szájer történetét csak egy még gusztustalanabbal lehet tromfolni. Ha a Fideszt már nem tudják kihúzni a testnedvek mocsarából, hát bekenik vele a többieket is. Ez a második lehetőség.

És több nincs.

Frissítés: Ahogy azt sejthettük: a 2. lehetőség.

https://jovotv.hu/2020/12/04/bayer-zsolt-volt-olyan-harcostarsunk-is-aki-az-ottani-kisfiuk-miatt-jart-thaifoldre/?fbclid=IwAR38f-5y0qCMtWGjaxFLbqk16Ufd-dBDZfH_2qq2ccTaHt6a8MO9x5ynerw