Második

Reformkor

A magyarságra kétféle jövő várhat a 21. században. Az egyik a múlt század törzsi háborúinak folytatása és ezzel a folyamatos pusztulás. A másik egy alkotó és teremtő építkezés: a második reformkor. Én az első jövőképért dolgoztam évekig, ezért belülről ismerem és tudom, hogy az nem vezet sehová. Éppen ezért álltam a másik jövőkép mellé. Mert végre építeni és teremteni szeretnék.
A sikert persze így sem adják ingyen. A második reformkor nem egy tuti recept. A második reformkor egy új társadalmi érzés, attitűd, hangulat, amely tisztában van azzal, hogy mindenért meg kell dolgozni, a saját életünkben ugyanúgy, mint egy közösség életében. Egyúttal tudja azt is, hogy jelenleg nem működünk közösségként, és csak akkor leszünk közösség, ha képesek vagyunk egymást elfogadva nem a múltban keresni azt, ami szétválaszt, hanem a jövőben azt, ami összeköt. Ha lesznek újra közös céljaink. 
Van egy jó hírem: hogy lesznek-e újra közös céljaink, az senki mástól nem függ, csak tőled. Egy fecske tényleg nem csinál nyarat, de egy fecske is csinál tavaszt. Legyél Te is fecske!

Rólam

21Vlog

Második reformkor
alapítvány

Támogatás

Hírek

Galéria

Podcastok

Kapcsolat

Iratkozz fel hírlevelemre

New Field